HELL and his life.....

YESAYA26:9: "Jiwaku merindukan Engkau pada waktu malam, aku mencari Engkau dengan segenap hati, apabila Engkau menghakimi bumi kelak, penduduknya akan mengetahui makna keadilan"

Saturday, October 9, 2010

final exam...

hi...sambunga dari post sebelum ni..ingatkan nak tido tadi...tapi mata ni walupun berat tak juga ngantuk2..huuhhhu....want to talk about my final exam..tak tahu la nak cakap apa...sem lepas pun macam ni..sem ni pun macam ni juga...huuhuh...hope i can trough it slowly and efficiently....3 paper dalam 2 hari gap!....so damn!!!!!!!..9-->11-->12.....aduuuh...we need rest bha..bukan nak gap berpuluh2 ari..cuma need rest and tukar minda dari satu subject ke sbject yang berikutnya....aduii...cubala yang atur paper ni yang ambik exam....mana erk kita nak adu benda ni???...