HELL and his life.....

YESAYA26:9: "Jiwaku merindukan Engkau pada waktu malam, aku mencari Engkau dengan segenap hati, apabila Engkau menghakimi bumi kelak, penduduknya akan mengetahui makna keadilan"

Monday, November 1, 2010

1 November yang agak Suram...(November Rain)

1 November yang agak Suram...(November Rain)
Kehadapan blog ku yang sangat setia..heheh...lama dah tak conteng blog ni...biasalah bz dengan final exam yang menimpa semua student UiTM..hahah...baru habis paper CTU(26/10) and Marketing Channel(31/10)...semuanya berjalan dengan lancar and hopes markah nanti pun ok juga..eheheh..Amen...
Erm..apa nak cerita erk....sepanjang bulan oktober ni semuanya sibuk dengan preparation fina exam, test 2, and presentation...tak pernah2 seminggu tu penuh dengan presentation and test@quiz...fuhhh...tak perlu lagi bawa buku atau nota..tak perlu...bawa badan and prezen and bawa otak untuk test..ahahaha...gila apa...?!..dalam kesibukkan tu pun kami sekawan sempat gi mandi kat kolam kota samarahan...me+Mr Vamp+Bern+Diana+Fel+Jijot+Tif+Mel+BfMel+Sue and Ain..lepas 10sen la katakan..tapi tak lama la coz ujan..uhuhuh...tak sampai sejam pun berendam...terus ujan..uhuhh
Ni lah akibat daripada system study yang hell amalkan dari diploma dulu....tak dapat nak tido awal...paling awal jam 4@5...biasala dekat2 final ni..semua mode tukar ke ZOMBA Mode!!..heheeh...berusaha jugala nak naikkan pointer sebab last sem pointer rendah jer..uhuhuh...hope dapat!Amen!! Tentang kesihatan...setakat ni adala migrain sikit2+ulser+pening lalat...erm..biasala tu...maybe saya kena ambil sedikit vitamin kot..takpun dadah..ehehhe..(JK)..so diharapkan pihak uitm bersabar dengan peningkatan tahap penggunaan elektrik dan bil yang kian meningkat di saat-saat akhir ni..heheeh..kengkawan2 lain pun hipe dapat pointer yang memusakan sesuai dengan usaha k?GUD LUCK!
Cerita tentang hati...erm...okla setakat ni walaupun kadangkala benda tu kembali but hell lalui dengan ok...and silent...hehe..biasala tu..cara yang paling mujarab bagi hell...huuhuh..so sekarang saya free nak buat apa sahaja yang saya nak...i mean takkla yang menjahanamkan saya sendiri...tapi tahap sosial tu tak terbatas atau terikat...hehe...okla...hell gembira jugala kerana masa tu sangat memihak kepada hell kerana ia berlalu dengan pantas...hell nak berehat dari semua ni..baring kat dalam bilik di belaga....bangun tengahari...bangun2 mak da siapkan makanan tengahari...petang joga...erm..alangkah best nya kalau hidup terus macamtu..dapat spent masa dengan keluarga...:-) and dapat jumpa kawan2 yang gila..hehe...
Maybe hell akan balik dalam 14hb/11 sebab nak rilek2 dulu lah kat kuching...memang tak sabar nak balik tapi tak nak tergesa2 sebab bukan ada apa pun yang nak dikejar and terkejar.heeh...
Erm..k lah..mungkin hell akan mengalah dengan cinta yang hell pegang dari 2 tahun lalu kerana hell dapat rasakan yang kebahagiaan tu sentiasa ada...hehe..sebab kamula yang decide kabahagiaan kamu sendiri walaupun dengan orang lain...k?..yang penting; jagalah dia sebaik yang mungkin keraba harapan ku beserta kalian...peganglah janji itu...ok?..apapun hell minta maaf di atas segala kesalahan+kata2 yang x menyenangkan+masa yang terluang....’